Afbeelding

Senioren groepsfitness bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle in de Aa-landen

Partnerbijdrages

Bewegen is gezond. Het vermindert de risico's op een aantal ouderdomsziekten, zoals alzheimer en dementie. Behalve dat je van bewegen fitter en vitaler wordt is het ook de ideale gelegenheid om nieuwe  sociale contacten op te doen.

Sinds jaar en dag is Squash & Cardiofit Centrum Zwolle de uitgelezen plek voor senioren (55+) die nog lekker in beweging willen blijven. Het makkelijk bereikbare sportcentrum bij winkelcentrum Aa-landen heeft tevens alle denkbare aanpassingen gedaan om voor de seniorensporter een zo prettig en veilig mogelijke omgeving te creëren. Gemoedelijkheid, saamhorigheid en gezelligheid staan bij Squash & Cardiofit centrum Zwolle hoog in het vaandel.

Op drie momenten in de week worden er groepstrainingen aangeboden. Samen met andere senioren doen de sporters uitdagende fitnessoefeningen aangepast op hun niveau. Altijd onder begeleiding van een van de gediplomeerde trainers. Na elke training staat er een welverdiend kopje koffie klaar voor de groep, aangeboden door het centrum.

Deze trainingen zijn momenteel op maandag- en donderdagochtend en dinsdagmiddag. Bij Squash & Cardiofit centrum Zwolle halen ze het beste uit zichzelf.

Squash & Cardiofit centrum Zwolle
Dobbe 69

8032 JX Zwolle

(038) 454 84 85

www.squashzwolle.nl