Hét Grote Sinterklaasfeest komt er weer aan

Partnerbijdrages

Stichting Kind in Beeld heeft, in samenwerking met Studio TaS, Humanitas, Landstede en de Song & Dance Academie, voor zaterdag 28 november de zesde editie van Hét Grote Sinterklaasfeest georganiseerd.

Het feest is bestemd voor gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank Zwolle. Het belooft volgens de organisatie weer een onvergetelijke middag te worden met een prachtige musical, veel lekkernij en uiteraard prachtige cadeaus.

Sinterklaas verrast ongeveer 180 kinderen met een cadeau. Maar voor dat het zover is, worden de kinderen en hun ouders verwelkomd door de Pietenband en staat er in de ontvangstruimte koffie, thee, ranja en een speculaaskoek voor ze klaar. De feestelijke middag werkt naar een hoogtepunt toe in het theater met een spannende Sinterklaasmusical van de studenten van de Song & Dance Academie. Alvorens de kinderen hierna hun lang verwachte cadeau ophalen met een volle goodiebag, staat er een popcorn- en suikerspinkraam klaar en is er nog de mogelijkheid om op de foto te gaan met Sinterklaas.

Stichting Kind in Beeld hoopt kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Dit kan alleen niet zonder de hulp van sponsoren. Wie ook een (sponsor)bijdrage wil leveren, kan contact opnemen via info@stichtingkindinbeeld.nl. Kijk voor meer informatie op www.stichtingkindinbeeld.nl.