Afbeelding
Pedro Sluiter

Feestelijke kerstmarkt op 19 december in winkelcentrum Diezerbrink

Partnerbijdrages

Winkelcentrum Diezerbrink staat op zaterdag 19 december helemaal in het teken van Kerst. Het winkelende publiek in de Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en Vechtstraat wordt die dag lekker in de watten gelegd.

Uiteraard zijn de straten feestelijk verlicht. Op deze kerstmarkt staan er echter ook drie kramen, waar bezoekers gratis glühwein, snert en warme worst kunnen krijgen. De kerstman loopt ook door de straten: hij deelt kleine attenties uit aan het publiek. Wie wat meer naar boven kijkt, kan ook de op stelten wandelende kerstboom zien. Meerdere muzikanten verzorgen de muzikale omlijsting, waaronder een straatorkest dat kerstliedjes speelt. Alle reden dus voor een bezoek aan het winkelgebied met haar gevarieerde aanbod.

Winkelcentrum Diezerbrink heeft, als één van de weinige winkelcentra, onlangs weer ingestemd met een Bedrijven Investerings Zone (BIZ). In totaal 85 procent van de winkeliers stemden voor dit ondernemersfonds, waardoor ze voortaan een mooi budget hebben om leuke dingen te doen voor haar klanten. Winnaar van deze actieve winkeliersvereniging zijn de klanten, die kunnen genieten van de fraaie feestverlichting en diverse activiteiten die ook de komende tijd in het winkelcentrum worden georganiseerd.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 13 uur geleden