Afbeelding
Alfred Hessels

Thuishulp Gezellig ondertekent contract met gemeente Zwolle

Partnerbijdrages

Persbericht

Thuishulp Gezellig heeft 10 december jl. samen met de gemeente Zwolle de deelovereenkomst Zorg ondertekend. Dat betekend dat Thuishulp Gezellig vanaf 2016 thuishulp (Huishoudelijke ondersteuning) mag aanbieden in de gehele gemeente Zwolle.

Er gebeurt veel in de thuiszorg branche de laatste tijd. Thuishulp Gezellig wil hier graag op inspringen met goede en gedegen hulp in de huishouding. En wat bij Thuiszorg Gezellig voorop staat, een gezellig moment voor de klant. Een praatje over alledaagse dingen, een moment waar de klant naar uit kijkt elke dag.

Vanaf 2016 biedt Thuishulp Gezellig huishoudelijke ondersteuning (HO) aan in de gemeente Zwolle. 10 december hebben de Gemeente Zwolle en Thuishulp Gezellig de basisovereenkomst en de deelovereenkomst ondertekent. Pas als een thuishulp organisatie deze overeenkomst heeft gesloten met de gemeente kan er thuishulp aangeboden worden.

Thuishulp Gezellig heeft zelfs een gezelligheidsgarantie. De meeste thuiszorgbedrijven werken met een jaarcontract, maar Thuishulp Gezellig is maandelijks opzegbaar.

Thuishulp Gezellig www.thuishulpgezellig.nl Ter Pelkwijkpark 18 8011 SH Zwolle 085 – 487 45 27 info@thuishulpgezellig.nl