Afbeelding

Bij De Vuurwerkbaron is het ‘eerst zien, dan kopen’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Onder het motto ‘eerst zien dan kopen’, weten klanten van De Vuurwerkbaron precies met welk vuurwerk ze na aankoop naar huis gaan. Via een special app kunnen ze zien wat het vuurwerk voor hen op oudejaarsavond in petto heeft.

“We maken van de verkoopdagen dit jaar een soort van theater”, vertelt Bas Potjes. “Klanten kunnen voelen, proeven en kijken. Alle producten kunnen ze aanraken onder het genot van een kop koffie, een oliebol en de Top 2000. En natuurlijk is de Vuurwerkbaron zelf ook weer aanwezig.” Het is het vierde seizoen dat de Vuurwerkbaron op industrieterrein Marslanden actief is. Nieuw is dat klanten nu met een app de producten van Weco en Wolff zelf kunnen scannen. Potjes: “We hebben hier een Wifi-netwerk, zodat ze kosteloos filmpjes kunnen kijken, waarop te zien is wat het vuurwerk doet. ‘Vroeger’ was dat altijd een gok. Nu kunnen ze echt lekker zelf bepalen wat ze kopen en komen ze op oudejaarsavond niet voor verrassingen te staan.” De filmpjes zijn ook te zien op de website van De Vuurwerkbaron. Tevens zijn ze via Layar vanaf de folder te scannen. Potjes: “We kunnen goed merken dat onze klanten deze service waarderen.”

De Vuurwerkbaron is dinsdag en woensdag geopend van 07.00 tot 21.00 uur en op donderdag (Oudejaarsdag) van 07.00 tot 17.00 uur. “We hebben voldoende voorraad, maar wie vroeg komt, heeft natuurlijk de meeste keuze. Parkeren is hier voor de deur en uiteraard gratis.”

De Vuurwerkbaron

Telfordstraat 28

Marslanden G

8013 RM Zwolle

www.devuurwerkbaron.nl

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11