Afbeelding

Scholten Fietsgoed verbouwt haar centrumwinkel

Partnerbijdrages

Scholten Fietsgoed is al sinds 1945 gevestigd midden in het centrum van Zwolle. Een familiebedrijf dat is overgegaan van Herman naar Wim Wouters en nu wordt geleid door Monique Wouters.

De afgelopen zeventig jaar is het bedrijf flink gegroeid en is er uitgebreid met de vestigingen in Stadshagen en Zwolle-Zuid. Het jaar 2016 is Scholten meteen gestart met een grote verbouwing in het centrum. Met de verbouwing wil Scholten Fietsgoed meer beleving creëren die beter past bij het uitgebreide assortiment dat zij biedt. Op de begane grond staan stadsfietsen, trendy fietsen en elektrische fietsen. Ook is er een High-Speed e-bike afdeling ingericht waar exclusieve collecties staan gepresenteerd. Met de geheel nieuw ingerichte kledinghoek biedt Scholten een zeer uitgebreide collectie aan fietskleding, schoenen, helmen en kledingaccessoires. Op de eerste verdieping staan alle sportieve fietsen, zo zijn er de toerfietsen maar is er ook een speciale Race- en MTB-afdeling. Op deze verdieping bevindt zich ook de complete Koga collectie in de Koga Quality store. In de grote werkplaats staan de monteurs nog steeds met een goede en snelle service klaar.

Bij Scholten is het elke dag testdag. Op 16 januari is de heropening en er zijn die dag veel speciale aanbiedingen. Op alle nieuwe fietsen geeft Scholten deze dag 15 procent korting en op alle kleding, onderdelen en accessoires 20 procent korting.