Afbeelding

Profile Kalvenhaar introduceert nieuw onderhoudsconcept

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De vestiging van Profile Car & Tyreservice Kalvenhaar in Zwolle heeft een nieuw onderhoudsconcept op het gebied van onderhoud en reparaties geïntroduceerd. De acht garanties van de Pro’s van Profile bieden de consument transparantie, service en gemak.

Om beter onderhoud betaalbaar te maken voor de consument, komt Profile met de Pro’s. De uitgevoerde werkzaamheden worden ingevuld op een checklist en aangevuld met foto's van de vervangen of gerepareerde onderdelen. Oude onderdelen worden bewaard. Vooraf krijgt de klant een duidelijke offerte, zodat hij precies weet waar hij aan toe is. Hij kan kiezen tussen basis- of fabrieksonderhoud en krijgt op onderhoud, reparatie en banden standaard een jaar garantie. In dat jaar krijgt hij gratis pechhulp, 24/7 in heel Europa. De Profile-vestiging Kalvenhaar in Zwolle behoort tot de eerste groep van Profile-vestigingen in Nederland die de Pro’s mogen voeren.

"De vestigingen die Pro’s van Profile mogen voeren, voldoen aan strenge eisen", aldus Marion Kalvenhaar van Profile Car & Tyreservice Kalvenhaar. "We gebruiken technisch hoogwaardig gereedschap en houden het personeel met opleidingen en trainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. We zijn er erg trots op dat we dit nieuwe concept mogen uitdragen."

Een bezoek aan een Profile Car & Tyreservice moet volgens het bedrijf een prettige ervaring zijn. Daarom kunnen klanten rekenen op een gastvrije ontvangst met goede koffie en gratis wifi, brengt een expert gratis de banden op spanning en zorgen de medewerkers indien nodig voor een vervangende auto.

Meer informatie over de Pro’s van Profile is te vinden op www.profile.nl/pro.