Afbeelding

Aldura Raamdecoratie & Zonwering Luxaflex® Outdoor Gallery Dealer van het jaar

Partnerbijdrages

Tijdens een informeel samenzijn met alle Luxaflex® Outdoor Gallery-dealers is Aldura Raamdecoratie & Zonwering gekroond tot Luxaflex® Outdoor Gallery-Dealer van het jaar.

Deze titel wordt gegeven aan Luxaflex®-dealers die opvallen door de manier waarop zij het merk Luxaflex® en hun eigen zaak profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid. Geurt de Haas, manager sales retail van Luxaflex®: “Onze relatie met Aldura heeft zich de afgelopen periode ontwikkeld en verdiept. Het is voor ons fijn samen te werken met een partner die de markt begrijpt en met ons meedenkt op het gebied van innovatie en sales en waarmee de communicatie is zoals het hoort: hoor en wederhoor, actie en reactie. Dat, gevoegd bij het feit dat Aldura met haar actieve marketing- en communicatiebeleid een ambassadeur is voor het merk Luxaflex®, heeft geleid tot deze keuze.”

Aldura is al meer tachtig jaar actief en een begrip in de regio Zwolle. Het bedrijf levert zonwering voor binnen en buiten, rolluiken, terrasoverkappingen, horren, onderhoud en reparatie. Bij Aldura staan kennis en vakmanschap hoog in het vaandel en het bedrijf is actief op zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast Gallery dealer voor Luxaflex® Outdoor is het bedrijf ook Gallery dealer voor Luxaflex® Raamdecoratie.

Aldura Zonwering & Raamdecoratie
Faradaystraat 5
8013 PH Zwolle

(038) 465 65 55

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren