Afbeelding

Verkoopstart levensloopbestendig woningen in Hasselt nadert

Partnerbijdrages

De verkoop van dertien levensloopbestendige woningen in de Hasselter wijk Om de Weede gaat op woensdag 11 mei van start. De woningen in De Weedehof zijn beschikbaar vanaf 195.000 euro VON.

Géén appartement, maar een comfortabele woning, onderhoudsarm en goed geïsoleerd. De auto voor de deur, voldoende bergruimte en alle functies, zoals de slaapkamer en de naastgelegen badkamer op de begane grond. De Weedehof wordt ontsloten vanaf de Grote Weede. De twee woningen aan weerszijde van de toegang van het plangebied hebben standaard een extra woonlaag met een schuin dak. De overige woningen in het plan hebben één woonlaag, maar kunnen desgewenst ook uitgebreid worden met een extra verdieping.

De koper heeft diverse mogelijkheden om de plattegrond naar eigen wens aan te passen. Hierbij zijn verschillende ruimten te vergroten of te verplaatsen. De (optionele) extra woonlaag biedt bovendien nog ruimte voor één of twee extra slaapkamers en een extra badkamer.

Woensdagavond 11 mei tussen 19.00 en 21.00 uur begint de verkoop in restaurant De Herderin in Hasselt. Bezoekers van deze avond worden desgewenst voorzien van verkoopdocumentatie, een prijslijst, het inschrijfformulier en informatie omtrent de verkoopprocedure. Kijk voor meer informatie op: www.weedehof.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden