Afbeelding

Woning en bouwbesluit kennen geen geheim voor familiebedrijf Van Gerner

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Beelden zeggen meer dan woorden. En dus verplaatst een gesprek bij aannemersbedrijf Van Gerner aan tafel zich al snel naar buiten elders in de wijk Westenholte, waar twee woningen staan die door het familiebedrijf onder handen zijn genomen.

Beiden met een prachtige uitbouw, maar vooral ook volgens de hoogste kwaliteitseisen en met oog voor verduurzaming. Het zijn enkele zichtbaar sterke punten van het aannemersbedrijf dat zich graag afficheert als het bedrijf dat alles kan op het gebied van woningbouw. Van de fundering tot het dak zogezegd. Bouw, aanbouw en verbouw, Van Gerner beheerst alle facetten.

Volgens Jan van Gerner, die na jarenlange ervaring in de bouw negen jaar geleden voor zichzelf begon, hoort bij een (ver)bouw een gedegen advies. “Ik durf wel te zeggen dat wij bovengemiddeld veel theoretische kennis hebben van onder andere het bouwbesluit. Een voorbeeld? Nou je kunt denken aan welke isolatienormen er precies gelden. Wij weten dat soort zaken en kunnen klanten daarmee ontlasten.”

Een van de zoons die het bedrijf is komen versterken, vult zijn vader aan: “Wil je je huis verduurzamen en ook nog eens op een manier die zich terugverdient, dan komt daar veel kennis en kunde bij kijken. Die meerwaarde bieden wij de klant graag! Daarnaast zijn we een echt familiebedrijf. Als iemand bij ons komt met een noodgeval zeggen wij na vijven niet dat onze dag er op zit. Dan kijken we of we kunnen helpen.”

Die houding heeft Aannemersbedrijf Van Gerner, dat klanten heeft in heel Zwolle, veel goodwill opgeleverd. Het bedrijf is in wat niet de makkelijkste tijden zijn gegroeid en breidt uit met een nieuw bedrijfspand op de Marslanden.

Aannemersbedrijf Van Gerner

Anjerweg 10

8042 CS Zwolle

(038) 421 17 85

www.gernerbouw.nl