Afbeelding

De Voorjaarskermis op de Turfmarkt wordt ‘Carnival Festival’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

‘Carnival Festival’: de 63e editie van de Voorjaarskermis op de TurfmarktOnder leiding van C&F Events krijgt de kermis een totale make-over met extra activiteiten, waaronder Fun Fair, Caribbean Day, Ladies Night, mobiele klimwand, Paintacademie, lasergame, clown en schminken voor kids. De organisatoren van deze kermis hebben vier jonge kermisondernemers enthousiast weten te maken invulling te geven aan deze voorjaarskermis. Hun kijk op organisatie van kermissen verschilt duidelijk met die van de traditionele kermis. Zij gaan de Turfmarkt kermis een (ver)nieuw(d) leven inblazen onder de naam ’Carnival Festival’.

In de feesttent staan horecavoorzieningen, zoals de oliebollen- en churroskraam. Op het kermisterrein staan Food Trucks voor hapjes en drankjes als ook sanitaire voorzieningen. Populaire attracties als Autoscooter, de Polyp, de Breakdance, het spookhuis en kinderattracties zoals Buggy, luchtkussens, trampoline en draaimolen zijn vertegenwoordigd, evenals gok en spel. Het klapstuk van deze kermis is de Booster.

De ‘Carnival Festival’ -kermis duurt van vrijdag 20 mei 15.00 uur tot zondag 29 mei 22.00 uur. Er staan twee eurodagen en twee familiedagen in het programma. Een deel van de baten komt ten goede aan De Vuurvogel. De Vuurvogel is een Zwolse organisatie waarin jeugd zich muzikaal kan ontplooien. De officiële opening, op vrijdagavond 20 mei om 19.00 uur in de feesttent op het kermisterrein, wordt opgeluisterd met een optreden van de Vuurvogel Brass Band.

Let voor familie-, eurodagen en kortingsbonnen op de advertentie in weekblad de Swollenaer van dinsdag 17 mei. Kijk ook op Twitter @CarnivalZwolle of op Facebook Carnival Zwolle, Carnival Festival, Voorjaars kermis Zwolle.