Afbeelding
Pedro Sluiter

Van Rossum houdt weer Weber barbecue demo-festijn

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Barbecueliefhebbers opgelet: op zaterdag 14 mei is er bij Van Rossum IJzerhandel weer de befaamde en gezellige barbecue demo-dag. Van 10.00 tot 16.00 uur kan men op diverse Weber barbecues zich de diverse barbecuetechnieken eigen maken.

En dan niet alleen het standaard barbecuen met worstjes en hamburgers. Ook grillen, stomen, koken en wokken is mogelijk. Zelfs pizza’s, poffertjes en fruit lenen zich uitstekend voor een barbecuefestijn. Bovendien mogen bezoekers het allemaal gratis proeven. Van briketten-barbecues tot de elektrische-, of Weber Q-gasbarbecues. Onder het toeziend oog van de specialisten van Van Rossum is iedereen zaterdag welkom om de fijne kneepjes van het grillmastervak te leren. “We geven elke maandagavond al kookcursussen”, vertelt Arrie. “En we hebben er ook echt verstand van.” Van Rossum heeft een complete Weber shop-in-shop en daarnaast een speciale webshop (www.bbq-kookshop.nl) vol met lekkere recepten en tips.

Reden genoeg om even een kijkje te nemen bij Van Rossum IJzerhandel. Ook omdat de accessoires nu scherp zijn afgeprijsd en men bovendien kan profiteren van wel 15 procent korting. Maar niet alleen voor barbecues, ook voor eersteklas gereedschap en ijzerwaren, (shop-in-shop van Festool), tuin- en parkbenodigdheden en hang- en sluitwerk zijn klanten bij Van Rossum aan het juiste adres. “We hebben een beveiligingswinkel en een sleutelservice, smederij en reparatie en service van de Weber barbecues”, besluit Arrie. “En als er iets ontbreekt, dan kunnen we het maken.”

Van Rossum IJzerhandel BV
Thomas à Kempisstraat 29
8021 BH Zwolle
(038) 453 59 69

www.ijzerhandel.nl