Afbeelding

StEyl opent tweede interieurzaak in Hattem

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Trendy, uniek en StEylvol met een eigen gezicht: dat is StEyl vol wonen. En voor Zwollenaren met smaak is er nu goed nieuws. De interieurzaak heeft afgelopen vrijdag een nieuwe vestiging in Hattem geopend.


Eigenaresse Eveline Harteveld (22) heeft een Cibap-achtergrond en is sinds juli vorig jaar de eigenaresse van StEyl vol wonen in Epe. Samen met compagnon Sjoerd Fontein deelt ze haar passie voor interieur. In haar tweede ruime winkel in Hattem kunnen beide Zwollenaren een nog groter aanbod aan kleuren en materialen laten zien. Liefhebbers van vt-wonen kunnen bij StEyl hun interieurhart ophalen. Een groot deel van de vt-wonen meubelcollectie is hier namelijk verkrijgbaar. Coming Lifestyle straalt de vt-wonen sfeer uit en is samen met het designmerk Moome een van StEyls grootleveranciers.

Maar ook collecties van de kleinere leveranciers zijn bij StEyl te vinden. “Zo hebben we IJslandse schapenvachten of karpetten uit Istanboel die we zelf importeren”, legt Sjoerd uit. “We volgen de trends maar willen de collectie ook personaliseren en uitbreiden met vintage. Als iets er oud uitziet moet het ook echt oud zijn.”

StEyl onderscheidt zich ook door gratis interieuradvies. “Verlichting en stoelen mag je bij ons altijd thuis uitproberen en kunnen we gratis afleveren”, meldt Sjoerd. “En onze doelgroep is breed. Hier koop je lampen van een paar tientjes tot duizend euro.” In de laagdrempelige winkel verkopen Sjoerd en Eveline meubels en verlichting die bekend staan om hun kwaliteit, duurzaamheid en design. En omdat elke klant uniek is, gaan ze samen op zoek naar iets wat bij hem of haar past.

StEyl vol wonen
Ridderstraat 11
8051 EG Hattem
www.steylvolwonen.nl