Afbeelding

De Netwerkvloer komt in actie bij Golfclub Zwolle

Partnerbijdrages

De Netwerkvloer is een kennisorganisatie als het gaat om netwerken. Voor 28 juni van 13.30 tot 18.30 uur heeft deze netwerkorganisatie een groot Event bij Golfclub Zwolle georganiseerd. Het thema is Sport & Business.

“Netwerken is voor veel ondernemers een manier om even uit de zaak te stappen en op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie, contacten maar vooral new business. Want welke ondernemer wil dat nou niet?”, aldus Yvon Moossdorff, initiator van de Netwerkvloer. Samen met haar team organiseert ze hét Event dat tot in de puntjes is geregeld, waar ondernemers zichzelf en hun bedrijf kunnen presenteren en waarbij netwerken in de hoogste netwerkversnelling het doel is.

Naast de deelnemende exposanten komen er deze dag honderden bezoekers, allen ondernemers. Er is een ZZP-plein, een BNI-plein en er is het beursplein. Zo ontstaat volgens de organisatie een gezonde mix van grote en kleine bedrijven die in een uniform geheel puur zaken kunnen doen. Moossdorff: “Ik wil een mooi geheel waarin het niet uitmaakt hoe groot je bent, maar waar het gaat om wat je voor elkaar kunt betekenen.”

De Golfclub is volgens haar een uitstekende uitvalsbasis voor deze editie van De Netwerkvloer. “Het wordt een prachtig buitenevent waar ondernemers van harte welkom zijn om aan deel te nemen.” Aanmelden als exposant of bezoeker kan via de website.

www.denetwerkvloer.nl.