Afbeelding

Pieter Wieten beloont winnaars Durea & Finn Comfort-dag

Partnerbijdrages

De gelukkige winnaressen van de Durea & Finn Comfort-dag bij Wieten Schoencomfort aan de Diezerkade hebben op zaterdag 11 juni hun waardebon in ontvangst mogen nemen.

Mevrouw Rudolph uit Zwolle (links) heeft het bedrag van haar Finn Comfort-aankoop teruggekregen. Mevrouw Schreur uit Heino (rechts) heeft de trekking van de Dureadag gewonnen. Ook zij heeft haar aankoopbedrag in een waardebon ontvangen. Beiden waren zeer verrast en blij met hun prijs. Het schoenenmerk FinnComfort is in de jaren tachtig van de vorige eeuw ontwikkeld op basis van medische inzichten en wordt nog steeds geheel in Duitsland geproduceerd. Het merk richt zich met name op consumenten die comfortabel en gezond willen lopen. Alle dames- en herenschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een verwisselbaar, kurken voetbed, zodat ook de eigen steunzool in de schoenen kan. Voor vrijwel elke voet zijn er unieke leesten.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden