Afbeelding

Elektrische bakfietsen staan klaar voor opstapdagen bij MGshops

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie eens een elektrische bakfiets wil uitproberen, heeft daarvoor uitgebreid de gelegenheid bij MGshops. De fietsenwinkel houdt opstapdagen van woensdag 6 tot en met zaterdag 16 juli.

“Iedereen kan ze dan gratis uitproberen”, vertelt Marko Los. “De bakfietsen zijn vooral bij gastouders populair. Reguliere fietsenwinkels hebben ze vaak niet, omdat de markt beperkt is en de bakfietsen veel winkelruimte innemen. Wij hebben diverse bakfietsen in voorraad, zowel elektrisch als niet-elektrisch, variërend in prijs van 845 tot 4.000 euro.”

Ook de E-Bikes kunnen uitgebreid worden getest. Wie van het merk Bikkel twee fietsen koopt, krijgt de tweede voor de helft van de prijs. Los: “Bikkel is niet zo bekend, maar komt uit testen meestal beter uit dan andere merken. Dat geldt ook voor BSP, dat bij fietsen onder de 1.000 euro vaak als beste uit de test komt.” MGshops is begonnen als webshop en nu ook al ruim een jaar gevestigd aan de Vechtstraat. “We hebben meer dan vierduizend fietsen en willen onze klanten zoveel mogelijk keuze bieden. Het zijn veel budgetmerken, maar ook merkfietsen kunnen we leveren. Heel populair zijn de kinderfietsen die bij ons al vanaf 100 euro verkrijgbaar zijn. Verder verkopen we steps en radiografisch bestuurde auto’s.”

Klanten kunnen ook voor onderhoud en reparatie bij MGshops terecht. In juli en augustus heeft de winkel daarvoor een speciale campagne. “Zie het een beetje als een APK voor het schoolseizoen”, legt Los uit. “En dat al vanaf 15 euro.”

MG Shops

Vechtstraat 26

8021 AX Zwolle

(038) 750 16 08

www.margewebshop.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 13 uur geleden