Afbeelding

Maak in de zomer kennis met Squash & Cardiofit Centrum Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Squash & Cardiofitcentrum Zwolle komt elke sporter aan zijn trekken. Met squash, fitness en een breed scala aan groepslessen is er voor elk wat wils. Pilates, Spinning, Kettlebell-training, Bootcamp en Muay-Thai is slechts een kleine greep uit het aanbod groepslessen.

In de ontspannen sfeer van het centrum voelt iedereen zich thuis. Zo kunnen op maandag, dinsdag en donderdag senioren hun conditie op peil houden tijdens een van de Seniorfit trainingen. Voor de jongere sporter is in het centrum ook genoeg te doen. Naast de reguliere Muay-Thai Junior en squash jeugdtrainingen zijn er ook tal van mogelijkheden voor verjaardagsfeestjes. Voor de squasher die zijn niveau wil opkrikken, zijn er verschillende lesmogelijkheden. Een grote groep gediplomeerde squashtrainers kunnen met veel enthousiasme en expertise helpen om het beste uit ieders spel te halen.

Bij de fitness is het gebruikelijk om een uitgebreide intake te doen met één van de instructeurs. Daar wordt aan de hand van ieders doelstelling en beginsituatie gekeken naar een fitnessprogramma op maat. Tijdens de zelfstandige fitnesstrainingen is er altijd begeleiding in de fitness. Voor de ambitieuze sporters die behoefte hebben aan een grotere uitdaging, is er de mogelijkheid om samen met een personal trainer aan de slag te gaan.

Speciaal in de zomerperiode is er een aanbieding voor de teamsporters om kennis te maken met de verschillende faciliteiten. Neem vast een kijkje op de vernieuwde website www.squashzwolle.nl.

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle

(winkelcentrum de Aa-landen)
Dobbe 69

8032 JX Zwolle
(038) 454 84 85

www.squashzwolle.nl