De Toyota Aygo wisselt van eigenaar: familie Klein ontvangt de sleutels van familie Su en compagnons familie Hu in het bijzijn Toyota-dealer Van Leussen
De Toyota Aygo wisselt van eigenaar: familie Klein ontvangt de sleutels van familie Su en compagnons familie Hu in het bijzijn Toyota-dealer Van Leussen

Familie Klein uit Ommen wint auto bij Wereldrestaurant de Lindenberg

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Een enorme verrassing, ik geloofde er helemaal niks van en dacht dat ik in de maling werd genomen,” zegt Berend Klein. De notaris belde hem op zijn werk in Meppel met de mededeling dat hij een auto ter waarde van 12.250 euro had gewonnen bij Wereldrestaurant de Lindenberg.

Vervolgens belde Klein zijn vrouw Anja over het heuglijke nieuws, maar die geloofde het al evenmin. Toch kreeg de familie onlangs de sleutels aangeboden van de 5-deurs Toyota Aygo 1.0 VVT-IX, uit handen van eigenaar Jiansen Su van het Wereldrestaurant, in bijzijn van de notaris en Toyota-dealer Van Leussen. “Mijn vrouw rijdt al twintig jaar in oude gebakkies,” zegt Klein, “en onze dochter heeft net haar rijbewijs gehaald. De auto komt dus zeer goed terecht.” Wereldrestaurant de Lindenberg is alweer ruim tweeënhalf jaar gevestigd in Ommen. “Het loopt hier boven verwachting,” zegt de eigenaar, “en om de mensen daarvoor te bedanken, houden we een paar acties, waaronder het verloten van deze auto in samenwerking met Garage van Leussen Ommen-Dalfsen.”

Het Wereldrestaurant hanteert een nieuw concept in Ommen, met onbeperkt dineren voor een vaste prijs. “Dit is helemaal anders. Een breed buffet met live-cooking, geschikt voor mensen van 3 tot 80 jaar,” zegt Su. “De keuze is groot met gerechten uit allerlei landen over de hele wereld. Van Oriëntaals, Italiaans en van Frans tot Hollands, tot en met pizza en pannenkoeken toe.” Het Wereldrestaurant heeft een grote speelhal voor de kinderen en buiten zijn speeltoestellen. Dit jaar wordt het terras vernieuwd.

Wereldrestaurant de Lindenberg

Balkerweg 17a

7731 RX Ommen

(0529) 46 38 98

www.wereldrestaurantdelindenberg.nl