Expert Witgoed helpt klanten Scheer & Foppen

Partnerbijdrages

Expert Witgoed Zwolle gaat klanten van de failliete winkelketen Scheer & Foppen helpen. Klanten die een verlengde garantie hebben afgesloten op hun gekochte producten, kunnen terecht bij Expert.

Ook wil Expert Witgoed de afhandeling van alle standaard service- en garantieverplichtingen van de failliete winkelketen overnemen. Al bijna vijftig jaar is Expert een vertrouwde elektronicaformule in Nederland. Expert heeft service hoog in het vaandel staan en geeft aan de klanten van Scheer & Foppen van dienst te willen zijn. Klanten die bij Scheer & Foppen een aankoop hebben gedaan, kunnen voor vragen en eventuele reparaties terecht bij Expert Witgoed Zwolle. Expert bemiddelt in de afhandeling van de reparaties en zal, waar nodig, deze doorsturen aan haar reparatiedienst. “Wij willen ze die extra service bieden die de klant van ons gewend is,” zegt Henk Worst van Expert Witgoed Zwolle.

Expert behoort tot de top drie sterkste formules in de home-elektronicabranche. De klantgerichte vak-speciaalzaak onderscheidt zich met drie formulepijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij.

Expert Witgoed Zwolle

Van der Capellenstraat 145

(winkelcentrum Zwolle-Zuid)

8014 VW Zwolle

(038) 465 41 06

zwolle@expert.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37