Douglas Zwolle krijgt een make-over

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Juli 2016 – Met trots willen wij mededelen dat de Douglas store in Zwolle een volledige make-over krijgt. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om deze Douglas store om te toveren tot een prachtige nieuwe beauty locatie. De opening van deze compleet verbouwde store aan Diezerstraat 7 in Zwolle vindt plaats op dinsdag 9 augustus om 10:00 uur. Iedereen is deze dag uiteraard van harte welkom om de feestelijke opening bij te wonen.

Het gehele interieur van de store wordt vernieuwd; vloeren, wanden, plafonds, alles wordt gestript en krijgt een compleet nieuwe look. Alles met het doel om bezoekers een nog betere beleving op het gebied van cosmetica te laten ervaren. Tijdens de feestelijke opening kunnen bezoekers onder het genot van een zomers hapje en drankje genieten van de prachtige merken die Douglas Zwolle in het assortiment heeft. Daarnaast ontvangen de bezoekers bij besteding van minimaal 50 euro op dinsdag 9 augustus en zaterdag 13 augustus om 10:00uur en om 14:00uur een goed gevulde goodiebag met de mooiste beauty producten. Bij besteding vanaf 35 euro ontvangen bezoekers eveneens een Douglas Home Spa Handzeep cadeau.

Uitbreiding van het assortiment

Naast de grote verbouwing zal ook het assortiment van Douglas in Zwolle uitgebreid worden met luxe en bijzondere merken als MAC Cosmetics en Rituals. Van een mooie intense kleur lipstick tot aan de perfecte blush, MAC Cosmetics heeft een uitgebreid aanbod aan cosmeticaproducten en voor iedere look passende producten. Voor een heerlijke showergel, bodyscrub of geurstokjes voor in huis, bent u bij Rituals aan het juiste adres. In de nieuwe Douglas store in Zwolle vind u dan ook een uitgebreid assortiment van Rituals. Maak kennis met deze prachtige merken en laat u adviseren door onze Beauty Advisors. Ontdek daarnaast de bekende merken zoals Origins, Bobbi Brown of Benefit Cosmetics bij Douglas Zwolle en laat u verleiden door al het moois dat Douglas te bieden heeft.

Kortom… alle reden om dinsdag 9 augustus een bezoek te brengen aan Douglas Zwolle!

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden