Afbeelding

Rikels Slaapexperts heeft voor iedereen het juiste matras of bed

Partnerbijdrages

Er zijn in Nederland maar weinig slaapexperts die kunnen zeggen al meer dan honderd jaar een échte specialist te zijn. Rikels Slaapexperts is echter al bijna 120 jaar een échte beddenspecialist.

Met een informele sfeer en kwaliteitsproducten boekt het Zwolse familiebedrijf veel succes. Rikels Slaapexperts levert complete slaapsystemen tussen de 1.500 en 15.000 euro. Specialisten stemmen het ligcomfort volledig op maat voor hun klanten af. De adviseurs zijn ook bekend met diverse lichamelijke aandoeningen of gebreken. Hierdoor kunnen zij voor iedereen het juiste matras of bed aanbieden.

In deze editie van weekblad de Swollenaer staat een jubileum-boxspring van leverancier Norma. Die biedt een complete elektrische boxspring aan voor 2.495 euro met één week levertijd. Dit is een luxe boxspring met combi-spring vereninterieur, afgewerkt met rijkelijke topper gevuld met latex. Snoeren en kabels zijn verleden tijd; de boxspring is volledig radiografisch bedienbaar. Het is, kortom, een zeer overcompleet slaapsysteem voor een zachte prijs.

Iedereen is welkom voor een oriënterend gesprek voor een passend slaapadvies onder het genot van een kop koffie of thee.

Rikels Slaapexperts

Grote Voort 72-74

(woonboulevard)

8041 BG Zwolle

(038) 453 45 14

www.rikels-slaapexperts.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 20 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 20 uur geleden