Afbeelding

Zwolle is een vernieuwende makelaar rijker

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zwolle is een vernieuwende makelaar rijker

De woningmarkt trekt aan. Mensen durven weer een nieuwe stap te zetten en een huis te kopen. Woningkopers en –verkopers in Zwolle kunnen daarvoor vanaf nu terecht bij Voorst Makelaardij, een makelaar met een verfrissende kijk op de woningmarkt.

Wanneer mensen bij het kopen of verkopen een makelaar willen inschakelen, komen er veel vragen op hen af: Wil ik een groot of klein makelaarskantoor? Moet deze lid zijn van een branchevereniging? Welke makelaar past bij mij en mijn wensen? Voorst Makelaardij speelt hierop in door niet alleen naar de financiële kant te kijken, maar vooral aandacht te besteden aan een persoonlijke benadering en een aantrekkelijke woningpresentatie.

Eigenaar Monja Scholing: “De bewegende woningmarkt vraagt om een vernieuwende makelaar. Mensen zoeken tegenwoordig online naar huizen en door het grote woningaanbod moet je er als woningverkoper echt tussenuit springen. Ik help mensen door hun woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Naast makelaar ben ik gecertificeerd verkoopstyliste en vastgoedfotograaf en laat ik kopers zien wat er allemaal mogelijk is.”

Bij Voorst Makelaardij krijgt elke klant persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt: “Mensen kunnen bij mij terecht voor de aankoop of verkoop van een huis. Ik achterhaal daarbij de woonwensen en kan me goed inleven in verschillende situaties. Vervolgens zoek ik naar een geschikte woning of maak ik een fraaie woningpresentatie.”

Voorst Makelaardij biedt een volledig dienstenpakket aan tegen een scherp tarief, is aangesloten bij VBO, werkzaam in Zwolle, Hasselt en Zwartsluis en ook buiten kantoortijden bereikbaar.


Kijk voor meer informatie en onze tarieven op: www.voorstmakelaardij.nl