Afbeelding

Easyslim.nu is effectief tegen vakantiepondjes

Partnerbijdrages

Veel van ons zijn weer heerlijk uitgerust thuisgekomen en pikken de draad van het dagelijkse leven weer op. Wat rest zijn de herinneringen aan zon, strand, zee en vooral lekker eten en drinken.

Iedereen is trots op het bruine vakantiekleurtje, maar de extra pondjes zijn vaak toch wat vervelender. Wordt het nu weer urenlang zweten in de sportschool, of het zoveelste dieet volgen om de opgelopen pondjes er weer af te krijgen? Easyslim.nu Zwolle biedt de ideale oplossing. Easyslim.nu is een afslankstudio waar men onder persoonlijke begeleiding en met hulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt.

Wat zelfs met een streng dieet en intensief sporten vaak niet lukt, is nu wel mogelijk. Het apparaat verwijdert vet met ultrasound en met elektrostimulatie worden tegelijkertijd spieren opgebouwd. Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid lichaamsvet en hoe je er zelf uit wilt zien. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt zonder enige eigen inspanning. Het apparaat doet het werk. Er is dan ook geen kans op blessures.

De belofte van Easyslim.nu liegt er niet om: als er na de proefbehandeling niet minimaal vier centimeter af is, hoeft men niets te betalen. Wie ook wil ervaren hoe easyslim.nu afslankt, maakt een afspraak voor een proefbehandeling en intake. Klanten betalen tijdelijk 39 euro (normaal 59 euro). Deze aanbieding is geldig tot 17 september 2016.

Bel, mail of app voor een afspraak.

Easyslim.nu Zwolle

06-461 34 830

www.easyslim.nu

zwolle@easyslim.nu

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden