Afbeelding
Erik-Jan Berends

Servicegericht EP:Stadshagen bestaat drie jaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Er zijn weinig servicegerichte bedrijven meer in Zwolle. Wij zijn dat zeer nadrukkelijk wel en daarom groeien we nog steeds”, stelt de tevreden eigenaar Leonard Wijsman van EP:Stadshagen vast.

Klanten kunnen inmiddels al weer drie jaar bij hem terecht voor witgoed, elektronica en keukenapparatuur. “Van tv’s tot wasmachines, van computers tot haarföhns, we helpen onze klanten van a tot z. We hebben een eigen monteur in dienst als ook een medewerker voor het opschonen en draaiend houden van pc’s. Wij leveren dus niet alleen, zoals in feite via de digitale snelweg gebeurt. Nee, na de levering begint onze toegevoegde waarde pas”, benadrukt Wijsman.

EP:Stadshagen is inmiddels ook inbouwspecialist van keukenapparatuur. Voor wie niet de hele keuken, maar slechts apparatuur wil vervangen, heeft de speciaalzaak de oplossing. Wijsman: “We kunnen alle merken leveren en onze monteur zorgt ervoor dat de apparaten keurig worden gemonteerd. De winkel is op deze nieuwe dienstverlening aangepast.”

Niet alleen in Zwolle waarderen klanten de servicegerichte instelling van EP:Stadshagen. Inmiddels weten onder meer ook veel klanten uit de Zwartewatersteden Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden de speciaalzaak te vinden.

Het driejarig jubileum wordt gevierd door op veel producten drie jaar extra garantie te geven. Bovendien zijn er in de winkel op zaterdag 12 november demonstraties van de populaire Jura koffiezetapparaten.

EP:Stadshagen toont ook haar betrokkenheid bij de wijk door als hoofdsponsor op te treden van de populaire Stadshagenrun, die voortaan dus de naam EP:Stadshagenrun draagt.

EP:Stadshagen

Belvederelaan 237

8043 LW Zwolle

(038) 850 01 00

www.epstadshagen.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden