Afbeelding

NIEUWE EIGENAAR VOOR UITZENDBUREAU REGIOWERK IN ELBURG

Partnerbijdrages

Met ingang van 1 november jl. is Robin Meppelink de nieuwe eigenaar van Uitzendbureau Regiowerk.

Robin Meppelink is als ondernemer geen onbekende in Elburg en als voorzitter van de Bedrijvenkring Elburg heeft hij veel kennis opgedaan van de locale arbeidsmarkt.

‘Ik wil Regiowerk opnieuw op de kaart zetten in Elburg en omstreken’, zegt Meppelink.‘De speerpunten uitzenden, payrolling en werving & selectie blijven daarbij de belangrijkste activiteiten maar we willen meer bieden dan alleen de inzet van uitzendarbeid. Voor de werknemer bijvoorbeeld door het aanbieden van scholing en opleiding en aan de kant van de opdrachtgever door intensievere samenwerking waardoor een betere match kan worden gerealiseerd. Ook de samenwerking met de gemeente Elburg heeft prioriteit.

Regiowerk biedt ondernemend en werkzoekend Elburg en omgeving een partner waar je ‘jij’ tegen zegt!’

Het kantoor van Regiowerk is gevestigd aan de Industriestraat 21A op bedrijventerrein Kruismaten te Elburg. Het kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur waar een ieder zonder afspraak welkom is.

Sylvia Cuper en Ilona Nieuwenhuis blijven de vertrouwde gezichten van Regiowerk voor flexibel werken, tijdelijk werk of een vaste baan.

Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 085-48521556.