Afbeelding

Zwols Loodgietersbedrijf gaat over van ouders op kinderen

Partnerbijdrages

Simon Benjamins en Ingrid de Vries, broer en zus, hebben samen met hun echtgenoten het 83 jaar oude Zwols Loodgietersbedrijf per 1 januari overgenomen van hun ouders.

Het Zwols Loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in installatietechniek. Klanten kunnen er terecht voor dakbedekking, gas, water, cv en ventilatietechniek en de hiermee samenhangende elektrotechnische werkzaamheden.

Met de overname door de volgende generatie werd het tijd voor vernieuwing. Zo is de naam aangepast naar ZLB installatietechniek en is het portfolio uitgebreid met de verkoop van duurzame pelletkachels, onder meer van het merk Dielle.

Om haar klanten van goed advies te kunnen voorzien, openen Simon Benjamins en Ingrid de Vries op zaterdag 19 november de deuren van hun nieuwe showroom onder de naam Kachelshowroom.nl. Met de kennis van installatietechniek kunnen zij niet alleen adviseren over welk type pelletkachel bij hun klanten past of welke subsidie ze kunnen krijgen, maar ook de complete plaatsing voor ze verzorgen.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. De eerste vijftig bezoekers ontvangen een leuk presentje.

ZLB Installatiechniek
Telfordstraat 7

8013 RL Zwolle
(038) 460 01 00

www.kachelshowroom.nl

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden