Afbeelding

Keukensjop.nl biedt veelzijdigheid voor een gunstige prijs

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Keukensjop.nl is sinds een half jaar actief in Zwolle. Het bedrijf biedt voordelige all-in systeemkeukens voor het kleinst denkbare budget. Er is al een all-in systeemkeuken te verkrijgen vanaf 1.500 euro.

De all-in systeemkeukens zijn inclusief apparatuur en kunnen geheel naar de wensen van de klant worden aangepast. Zo is er veel keuze in kleuren en maatvoeringen. Keukensjop.nl levert veel keukens voor een klein budget, waarbij bovendien sprake is van een zeer gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding. Keukensjop.nl is een bedrijf met zeer lage overheadskosten en daarvan profiteert de klant direct.

Keukensjop.nl biedt zeer veel keuzemogelijkheden. Voor elk detail in de keuken biedt het een passende oplossing. Het bedrijf levert alle merkapparaten en alle soorten werkbladen tegen de meest aantrekkelijke (internet) prijzen.

Keukensjop.nl heeft een eigen montageteam en verzorgt zelf het transport van de droomkeukens. Desgewenst verzorgt Keukensjop.nl de demontage van de oude keuken en deze wordt dan op een milieuvriendelijke manier afgevoerd. Op verzoek verzorgt Keukensjop.nl eveneens het leiding- en stucwerk. Keukensjop.nl ontzorgt haar klanten in dit traject. De zaak heeft een uitgebreide website waar de klant zich kan oriënteren. Uiteraard kan men de nieuwste modellen met eigen ogen bekijken in de aantrekkelijk ingerichte showroom. De openingstijden van Keukensjop.nl zijn beperkt. Daardoor blijven de kosten laag en dat komt de klant weer ten goede. Keukensjop.nl is elke zaterdag geopend vanaf 9.00 uur. Door de week is de showroom op afspraak te bezoeken. Keukensjop.nl is een onderdeel van Van der Kolk Interieurbouw.


Keukensjop.nl

Eiffelstraat 40

8013 RT Zwolle

06-512 870 60

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden