Afbeelding

Roosdorp presenteert nieuwste brillentrends op Fashion Event

Partnerbijdrages

Roosdorp heeft voor vrijdag 18 en zaterdag 19 november het achtste Fashion Event georganiseerd. Wie dan langskomt in de winkel ontdekt de nieuwste eyewear trends met de collectie van Anne et Valentin.

Ook staan er voor klanten een professionele visagist en een modefotograaf klaar om een fashionfoto te maken. Iedereen die van aparte brillen houdt, is van harte welkom. Alleen op het Fashion Event presenteert Roosdorp zóveel nieuwe monturen van een uitgelicht merk. Dit keer selecteert de opticien het Franse Anne et Valentin. “Dit merk is dit jaar heel sterk met een grote variatie van kunststof en metalen monturen. Ook voor de smallere gezichten biedt deze collectie veel keuze. Anne et Valentin brillen zijn vlot, vrolijk, fantasievol en kenmerken zich door de aparte vormen: rond, hoekig en alles daartussenin. Twee dagen lang liggen alle modellen, kleuren en maten van Anne et Valentin klaar om door jong en oud onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes gepast te worden.”

Om het feest compleet te maken, staan klanten in de spotlights met hun eigen fotoshoot. Ze kunnen zich kosteloos mooi laten maken door een professionele visagist om vervolgens gefotografeerd te worden met bril (of lenzen) door modefotograaf Ingeborg Lukkien. Vanwege grote belangstelling is de fotoshoot alleen op persoonlijke uitnodiging.

Kijk voor meer informatie op www.roosdorp.nl of bel (038) 428 11 28.