Afbeelding

Royal Kids Nannyservice zoekt enthousiaste nanny’s

Partnerbijdrages

Vanaf oktober is Royal Kids voortvarend van start gegaan met het aanbieden van de Nannyservice in de regio. Dat voor ouders opvang van hun kinderen in eigen huis ideaal is, blijkt uit de vele aanvragen voor de Nannyservice. ‘De opvang door gediplomeerde nanny’s, waarbij het dagelijks ritme van het gezin zoveel mogelijk doorgang vindt, geeft een rustig en vertrouwd gevoel,’ vertelt eigenaresse Rolinda Lindeboom.

Nanny’s gevraagd

Met het oog op de huidige en toekomstige vraag naar de Nannyservice is Royal Kids op zoek naar enthousiaste nanny’s. ‘Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen vanaf 18 jaar, met minimaal een MBO-3 diploma in zorg en welzijn. Het is vooral belangrijk dat je graag met kinderen werkt, flexibel en betrouwbaar bent en zelfstandig kunt werken’, aldus Rolinda Lindeboom. Ze geeft aan op dit moment vooral op zoek te zijn naar nanny’s voor BSO uren en voor flexibele opvang.

Meer informatie is verkrijgbaar via de website: www.kinderopvang-royalkids.nl, of via de mail: info@kinderopvang-royalkids.nl .