Afbeelding

Rumi Dervish Thuiszorg verwelkomt cliënt in nieuw kantoor

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Rumi Dervish Thuiszorg houdt op 1 december een open huis in haar nieuwe vestiging aan de Hogenkampsweg 35. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen cliënten en belangstellenden een kijkje nemen bij de zorgspecialist die uiterst behulpzaam en vakbekwaam personeel in dienst heeft dat Turks en Arabisch spreekt, naast Nederlands.

Yonca Aydin van Rumi Dervish Thuiszorg legt uit waarom het bedrijf in 2015 besloot om zich op deze groepen te richten. “Veel Turkse en Arabische migranten van de eerste generatie vinden het heel prettig om door iemand geholpen te worden die hun taal spreekt en hun culturele achtergrond begrijpt. Zeker in tijden waarin iedereen druk is en kinderen weinig tijd hebben om als tolk te fungeren.”

Dankzij Rumi Dervish Thuiszorg kunnen deze ouderen zelf praten en overleggen met de verzorger. “Het vergroot hun zelfredzaamheid en maakt dat ze zich veel prettiger voelen”, weet Aydin. De thuiszorg die Rumi Dervish biedt, is zorg (denk aan wassen, douchen, aankleden enzovoorts) op maat en met oog voor de mens. Vriendelijk, met een luisterend oor. Respectvol en met personeel dat weet wat ze doet. “Al onze mensen hebben alle diploma’s die nodig zijn om dit vak echt goed uit te oefenen.”

Het bedrijf heeft ook de mensen in dienst om naast verzorging verpleging te bieden. Wie meer wil weten kan contact opnemen ( 06 - 50 700 870) ) of langskomen op 1 december. De hapjes en drankjes staan klaar voor een gezellig treffen!

Voor meer informatie zie verder www.rumidervish.nl.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59