Afbeelding
Erik-Jan Berends

Exclusieve keukens, badkamers en vloeren op maat bij Van Galen Keuken & Bad

Partnerbijdrages

Van Galen Keuken & Bad levert designvolle en exclusieve keukens op maat gemaakt. “Wij zien de keuken als een sieraad in huis, waar de familie gezellig samenkomt”, zo vertelt eigenaar Robert van Galen.

Van Galen Keuken & Bad gaat voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit en levert sinds kort ook houten vloeren uit eigen schaverij. “Een keuken moet naadloos passen bij ieders smaak en interieur. Daarom bieden wij vanuit onze keukenzaak in Zwolle verschillende exclusieve keukens aan: landelijke, moderne, klassieke, houten, Italiaanse en landelijk moderne keukens. Een goede indruk krijgt men in onze showroom in Zwolle”, vertelt de eigenaar.

Bij Van Galen keuken & bad kan men naast keukens ook terecht voor badkamers. Deze worden op maat ontworpen. Van Galen: “Het assortiment sanitair, tegels en natuursteen is zorgvuldig samengesteld en gekozen uit producten van fabrikanten met visie, kwaliteit, service en vooruitstrevende producten. Daarnaast produceren we in eigen beheer exclusieve badkamermeubelen, kasten en wastafels. Wij hebben er voor gekozen om geen verkoper de badkamer te laten tekenen, maar wij bieden de mogelijkheid een badkamer te laten ontwerpen door een zeer ervaren en veel gevraagde ‘interior designer. Zo garanderen wij exclusiviteit in het ontwerp net zoals men gewend is van onze keukenontwerpen die ik zelf ontwerp”, aldus Van Galen. Ook levert Van Galen Keuken & Bad vloeren, zowel houten als natuursteen.

Van Galen Keuken & Bad
Thorbeckegracht 28

8011 VM Zwolle
(038) 457 85 24
www.vangalenkeukens.nl