Afbeelding

Beleef, speel en collect bij Speedytoys.nl

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Met een ruim aanbod aan speelgoed en collectibles tegen een lage prijs, wil ik vooral dat mijn klanten de spellen hier goed beleven”, vertelt Richard Klunder van Speedytoys.nl.

Tien weken geleden opende hij zijn zaak bij Mijn Tafel aan de Vechtstraat. Klanten vinden er onder meer een uitgebreid aanbod Pokemon, Transformers, Comics en Skylanders. “Ik heb eigenlijk van mijn hobby mijn beroep gemaakt”, vervolgt Klunder. “Als je producten verkoopt, moet je er ook goed wat over weten te vertellen. Dat geeft een meerwaarde en dat vind ik belangrijk. Verder zorg ik ervoor dat ik altijd tegen een lagere prijs lever en een ruimer aanbod heb dan elders . Door nieuw met tweedehands te combineren, kan ik scherpe prijzen geven. Ook het leveren van nieuwe bordspellen alsmede abonnementen op de nieuwste Marvel/DC comics behoort tot de mogelijkheid.”

Naast dat onder andere het Pokemon spel door de kennis en uitleg van Klunder gaat leven, kunnen zowel kinderen als volwassenen de (computer)spellen bij hem uitproberen en desgewenst uitleg krijgen. “Ik heb hier een fijne, veilige plek gecreëerd, waar soms al wel tientallen kinderen komen, tezamen met veel ouders.” In de winkel zijn tevens veel, voornamelijk tweedehands, computerspellen verkrijgbaar. “Deze zijn uit te proberen voor iedereen, en daarbij zijn klanten gegarandeerd van de werking. Ik ben dit werk begonnen uit liefde voor dit vak. Zo kan ik mijn klanten optimaal van dienst zijn. En mijn aanbod, dat is tot in de verre omgeving niet verkrijgbaar. Daarom nodig ik iedere spellenliefhebber uit te komen kijken.” Beleef, speel en collect zijn de kernwoorden. Speedytoys.nl is ook het juiste adres voor cadeaus voor de feestdagen en verjaardagen.

Speedytoys.nl Zwolle

Vechtstraat 78

8021 AZ Zwolle

06-533 30 081

www.facebook.com/speedytoyszwolle

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30