Afbeelding

Veilig de winter in met Autoservice Gebroeders Yildirim

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Nu de winter haar eerste speldenprikken weer heeft uitgedeeld, wordt het hoog tijd om de zomerbanden weer te wisselen voor winterbanden. Autoservice Gebroeders Yildirim helpt haar klanten ook in de winter graag veilig de weg op.

“We adviseren tot begin april met winterbanden door te rijden. Ze zijn niet alleen voor sneeuw, maar tevens voor de goede afvoer van water. Ze geven dus ook meer grip op nat wegdek. Bovendien zijn ze in Duitsland onder winterse omstandigheden verplicht”, vertelt eigenaar Aladin Yildirim. Verder adviseert hij klanten de remmen goed in de gaten te houden. “Met wegenzout zijn ze gevoelig voor corrosie. Wacht niet met controle tot de apk, want de remmen worden bij de apk niet losgehaald. Laat verder in de winter de auto niet op de handrem staan, maar zet hem in de versnelling. Anders is de kans op vastlopen van het remmechanisme groot.”

Service staat bovenaan bij Autoservice Gebroeders Yildirim. Gratis je bandenspanning, olie- en koelvloeistof laten controleren en even hulp bij het tanken als je dat wilt? Bij het garagebedrijf aan de Deventerstraatweg is dat nog vanzelfsprekend. “Vandaag de dag komt dat nergens meer voor”, zegt Yildirim. “Het is voor ons een kleine moeite en voor onze klanten een groot plezier.” Al sinds jaar en dag kunnen klanten bij Autoservice Gebroeders Yildirim terecht voor onderhoud, apk, laswerk en schade-afhandeling aan de auto. Desgewenst worden klanten opgehaald en weer thuisgebracht.

Autoservice Gebroeders Yildirim

Nieuwe Deventerweg 30-32

8014 AH Zwolle

(038) 465 19 36

Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Berkum thuis tegen stroef DHSC Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Met Librije Backstage geven Jonnie en Thérèse Boer een kijkje achter de schermen Algemeen 13 uur geleden