Afbeelding

Dickhof Draait Door Dagen

Partnerbijdrages

Als vanouds reserveert Dickhof Rijwielen de laatste dagen van het jaar voor een eindejaarsshow waarin innovaties en de nieuwste modellen van 2017 centraal staan. Er zijn tevens diverse kortingen en aanbiedingen.

Op 27, 28, 29, 30 en 31 december vinden in alle vestigingen van Dickhof Rijwielen (Oosterwolde, Oldebroek, ’t Harde en Wezep) de jaarlijkse Dickhof Draait Door Dagen plaats. Klanten mogen bij aankoop een slinger geven aan het Rad van Avontuur waarmee ze direct een korting van 10 tot 25 procent ontvangen. “Ook mogen ze hun naam- en adresgegevens invullen om mee te dingen naar drie mooie prijzen”, legt Jeanet Spijkerboer uit. “De eerste prijs is een witte dames Batavus Fuego, de tweede prijs is een kledingset voor dames of heren bestaande uit een fietsbroek- en fietsjasje en de derde prijs is een bon ter waarde van 100 euro. De prijswinnaars krijgen begin januari persoonlijk bericht. Op donderdag 29 december van 10.00 tot 16.00 uur is er een speciale demodag, van ons revolutionaire dynamische fietsmeetsysteem.”

Dickhof Rijwielen biedt een compleet assortiment e-bikes, mtb’s, racefietsen, stadsfietsen, speed pedelec, kinderfietsen, schaatsen, fietskleding en tacxtrainers. “Graag willen wij u bedanken voor uw vertrouwen in ons gedurende het afgelopen jaar. We zien u graag in een van onze vestigingen tijdens de Dickhof Draait Door Dagen. De warme chocomel en oliebollen staan klaar”, besluit Spijkerboer.

Kijk voor meer informatie op www.dickhofrijwielen.nl.