Afbeelding

Studio Unique biedt meer dan een herenkapsalon

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Mannen kunnen voor alle haarbehandelingen, baard trimmen en vormgeven bij Studio Unique terecht. Dat is op zich niet bijzonder. Wel dat ze er ook aan het juiste adres zijn voor een ontspannend haar- of gezichtsmasker.

Eigenaar Tufan Yildirim opende zijn salon in het voorjaar. Centraal gelegen in de Wipstrik, op de hoek van de Brederostraat en de Wipstrikkerallee, richtte hij zijn moderne salon voor heren in. Bevlogen vertelt de geboren en getogen Zwollenaar over zijn voorgeschiedenis. “Na marketing en communicatie te hebben gestudeerd, heb ik de kappersopleiding bij Landstede gedaan. Vervolgens heb ik bij een moderne en sjieke salon in Turkije gewerkt, waar de klanten vooral bestonden uit artiesten en voetballers. Ik heb daar ook veel geleerd en de salon bood me een baan aan. Ik wilde echter graag in Zwolle, bij mijn familie, voor mezelf beginnen.”
Het bezoek aan de kapper is volgens de jonge ondernemer vooral ook een moment van ontspanning. De keuze voor een haar- of gezichtsmasker past dar perfect in. “Dat kan naast een haarbehandeling, maar ook gewoon apart”, volgens Yildirim. “Het haar en de huid profiteren van deze behandeling: het haar wordt zachter en gaat beter groeien. Bij de huid gaan de poriën open, waardoor die weer beter ademt. Ik gebruik daarvoor tonic of crèmes en gestoomde handdoeken.”

De kapper houdt van de sociale contacten met zijn klanten. “Ik ben wel heel eerlijk in het adviseren van mijn klanten. Ik probeer ze te overtuigen van mijn visie welk kapsel bij het hoofd past.”


Studio Unique
Brederostraat 2
8023 AT Zwolle
06-148 21 870
www.facebook.com/studiouniquezwolle