Afbeelding

Sportief programma BFit XL maakt slank in 2017

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

BFit XL begint op zaterdag 7 januari om 09.30 uur weer op de locatie Urksteeg 1 (Atletiekvereniging AV PEC1910) met haar sportieve programma van 24 weken. In dit programma kunnen mensen met een maatje meer sportief wandelen of hardlopen.

Ook wordt gezamenlijk toegewerkt naar een gezonde leefstijl. Dit alles onder professionele begeleiding van een ervaren hardlooptrainer, sportfysiotherapeut en een voedingscoach. De afgelopen jaren was het programma een groot succes. Niet alleen deelnemers hebben veel geleerd, ook de begeleiders van BFit XL. Voedingscoach Marjon Schiltman: “Het programma heeft een nieuw jasje en is nog meer afgestemd op de wensen van de deelnemers die graag gezonder willen leven en wat kilo’s kwijt willen.”

BFit XL start op woensdagavonden en zaterdagochtend vanaf de Urksteeg. Naast het in beweging zijn met een ervaren hardlooptrainer is er wekelijks een sportfysiotherapeut aanwezig. Sportfysiotherapeut Ruud Vermeer beaamt dat het belangrijk is om alert te zijn bij lichamelijke pijntjes, vooral bij beginnende sporters. Zo kan veel blessureleed worden voorkomen en kan een deelnemer in beweging blijven.

Naast een hardloop-/wandelprogramma en aandacht voor het voorkomen van blessures is er individuele begeleiding en begeleiding online van een voedingscoach. Het gewichtsverlies van voorgaande groepen lag gemiddeld tussen de 2 en 25 kilo per persoon. Nog veel belangrijker is dat deelnemers zich veel fitter zijn gaan voelen, gezonder zijn gaan eten en in beweging zijn gebleven.

Aan het einde van de 24 weken is het daarom mogelijk onder begeleiding mee te lopen in een reguliere hardloopgroep van atletiekvereniging PEC1910. Natuurlijk is het ook mogelijk om sportief te blijven wandelen.

Kijk voor meer informatie op de website www.BFitXL.nl of stuur een e-mail naar info@BFitxl.nl.