Afbeelding

Winter BBQ op Het Eiland tijdens Winters Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Waanders In de Broeren en Pistache hebben voor 22 en 23 december een winterse barbecue op Het Eiland georganiseerd. Het plein en de straat worden omgetoverd tot een sfeervol tafereel met Kerst en de winter als inspiratie.

“In twee verwarmde tenten zijn er live optredens, foodtrucks met BBQ’s en vermaak voor jong en oud. Mooie wijnen, speciaalbieren of warme dranken krijgen zelfs de grootste koukleum warm. In de aanloop naar de feestdagen is er geen betere gelegenheid voor gezinnen, vrienden, collega’s en stelletjes om helemaal in de kerstsfeer te komen”, aldus de organisatoren.


“Meer dan eens vormt eten een beleving. Thuis of in een restaurant, maar steeds vaker ook op straat. Tijdens de Winter BBQ serveren diverse hippe foodtrucks hun heerlijkste gerechten van de BBQ of grill. De sommeliers van Brander Wines vertellen graag welke wijn het eten nog beter doet smaken. Wie liever een biertje drinkt, bezoekt de speciale bierbar van Vedett.”


Tijdens de Winter BBQ treden er diverse live artiesten op in de twee verwarmde tenten. Het programma is gevarieerd en bestaat uit verschillende muzikanten. Er is voor elk wat wils. De winkels op en rond Het Eiland hebben tijdens de Winter BBQ een eigen kerstkraam met daarop leuke, sfeervolle artikelen. Het event biedt dan ook de uitgelezen mogelijkheid om kerstinkopen te doen, lekker te komen eten en drinken en te genieten van muziek.


De toegang tot de Winter BBQ is helemaal gratis. Bezoekers kunnen zoveel foodtrucks en optredens zien als ze willen, zonder entree te betalen. Iedereen is welkom op Het Eiland in Zwolle op 22 en 23 december van 15.00 tot 22.00 uur.