Nico Brillen & Lenzen boekt succes met i.Scription brillenglazen van Zeiss
Nico Brillen & Lenzen boekt succes met i.Scription brillenglazen van Zeiss brugmedia.nl

Nico Brillen & Lenzen boekt succes met i.Scription brillenglazen van Zeiss

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

U herkent het vast wel. ’s Avonds rijdt u met de auto en merkt dat u minder scherp ziet dan overdag, ook al draagt u dezelfde bril. U begint met uw ogen te knijpen, in een poging uw zicht te verbeteren.


Brildragers, maar ook mensen die geen bril dragen, hebben vaak last van onscherp zicht, reflecties of halo’s, vooral in de schemering of ’s nachts. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien ook gevaarlijk.

De opticiens bij Nico kunnen met een eenvoudige, maar zeer nauwkeurige oogmeting en met de juiste brillenglazen snel een einde maken aan onscherp zicht in het donker. Maak daarom nu uwGratis nachtzicht oogmeting afspraakmet de specialisten van Nico Brillen & Lenzen.
i.Scription® brillenglazen bieden een geheel nieuwe, innovatieve oplossing voor dit probleem. De ZEISSnachtzichtmeting, met behulp van de zogenaamde i.Profiler®, simuleert nachtelijke omstandigheden. Daardoor worden alle oogfouten opgespoord die maken dat u in het donker onscherp(er) gaat zien. Op basis van de resultaten van de meting kan de specialist bij Nico i.Scription® brillenglazen laten maken, die u in de nachtelijke uren én natuurlijk ook overdag optimaal zicht geven.
In de schemering en ’s nachts ziet u met i.Scription® brillenglazen contrasten veel beter, u ziet veel meer dan alleen maar donkere tinten. Hierdoor leeft de wereld om u heen veel meer met al deze extra details.

Feedback van een gebruiker van i.Scription®-brillenglazen
Juliane B.:
“ Ik kan u alleen maar aanraden om ook over te stappen. Ik draag nu al 12 jaar een bril - maar pas kort geleden was i.Scription® beschikbaar. Hiervoor heb ik nooit een ZEISS-bril gehad. Iedereen die het zich kan veroorloven zou moeten investeren in zijn of haar ogen en deze brillenglazen aanschaffen. Het maakt zoveel verschil - het is moeilijk te geloven en nog moeilijker te beschrijven. Wat mij betreft zal ik alleen nog maar ZEISS-brillenglazen nemen en ik raad iedereen i.Scription® aan.”

www.nicobrillenzwolle.nl