Afbeelding

Zusjes Lingerie is ‘the place to be’ voor Prima Donna en Marie Jo

Partnerbijdrages

Voor wie op zoek is naar mooie en vooral fijne lingerie is een bezoek aan de winkels van Zusjes Lingerie een must. Deze ruime winkels in Hattem en Kampen kenmerken zich door een uitgebreid aanbod aan kwaliteitslingerie en vriendelijk en vakkundig personeel.

“De lingerie van Prima Donna richt zich vooral op dames met een wat grotere cupmaat. De bh’s hebben een ongekend perfecte pasvorm en geven ook de grotere boezem goede ondersteuning. Waar een Prima Donna bh veelal wordt gesierd door mooi kant, heeft Prima Donna Twist veel meer een strakke en stoere look”, aldus Zusjes Lingerie. “De lingerie van Marie Jo en L’Aventure is er voor de vrouw die op zoek is naar het beste voor zichzelf. Een prachtige bh met een super pasvorm. Klanten die eenmaal een Prima Donna of Marie Jo hebben aangeschaft, willen daarna niets anders meer. Is uw huidige bh eigenlijk ook wel aan vervanging toe? Tot eind december krijgt u bij Zusjes Lingerie 10 euro terug voor uw oude bh.”

Tip: in Kampen kunnen klanten gratis parkeren op enkele loopminuten vanaf het centrum (station) en in Hattem is parkeren overal gratis.

Zusjes Lingerie

Kerkstraat 38

8051 GM Hattem

Oudestraat 109

8261 CJ Kampen

www.zusjeslingerie.nl