‘Cleansing, geen overbodige luxe voor de meeste Nederlanders’

Partnerbijdrages

“Cleansing wordt tegenwoordig steeds populairder en niet zonder reden. Een lichaamsreiniging heeft een positieve invloed op de lever en de galblaas wat de fitheid van het lichaam ten goede komt”, volgens de Gezondheidswinkel en Gezondheidsdrogist.

“Sinds kort zijn er twee doeltreffende cleansingkuren (van Renewlife) in Nederland verkrijgbaar: First Cleanse en CleanseSmart. Beide effectieve kuren helpen dit lichaamsproces te ondersteunen. Er is een 15-dagen-reinigingsprogramma op natuurlijke, plantaardige basis. De capsules bevatten onder meer kurkuma, zwarte myrobalaan en mariadistel. Mariadistel draagt bij tot de instandhouding van de leverfunctie terwijl myrobalaanvrucht de gezondheid ondersteunt van de urinewegen en helpt de gezondheid van de lever te handhaven. Daarnaast is er voor een diepgaande en intensieve reiniging een 30-dagen kuur verkrijgbaar.”

Naast de cleansingkuren heeft Renewlife het Fibresmart vezelcomplex ontwikkeld voor de stoelgang. “Een welkome aanvulling tijdens het cleansen”, volgens de gezondheidswinkels. “Het vezelcomplex ondersteunt een natuurlijke stoelgang door L-Glutamine en lijnzaad. Lijnzaad ondersteunt ook de darmfunctie. Een gemakkelijke manier om voldoende vezels binnen te krijgen. Ons lichaam heeft immers behoefte aan minimaal 30 gram vezels per dag.” Fibresmart vezelcomplex ter waarde van 22,95 euro proberen, kan nu geheel gratis bij aankoop van First Cleanse of Cleansesmart bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle aan de Vispoortenplas 2 en GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30