Afbeelding
BETE Photography

‘Zo fraai was een kozijn nog nooit’

Partnerbijdrages

“Om de beste te zijn én te blijven, moet je jezelf blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor het kunststof kozijn”, volgens Schipper Kozijnen dat met een revolutionair nieuw kleursysteem op de markt komt: proCoverTec®.

“Een unieke beschermende mat-satijnen kleur geeft het kunststof kozijn een natuurlijke uitstraling. Aan de buitenzijde maar nu voor het eerst ook aan de binnenzijde én in de sponning.” Het glimmende kunststof aan de binnenzijde was volgens Schipper Kozijnen voor menigeen een reden om niet te kiezen voor een kunststof kozijn. “Dat is nu anders. Het kleursysteem proCoverTec® is een doorbraak in de wereld van kunststof kozijnen qua uitstraling, structuur en comfort. Belangrijk pluspunt is dat het kunststof kozijnen hiermee rondom een natuurlijke mat-satijnen kleur heeft. Een fraaie afwerking aan de binnenkant én in de sponning: zo heeft u kunststof kozijnen nog nooit gezien.” Het nieuwe kleursysteem is nu exclusief verkrijgbaar bij Schipper Kozijnen.

Voor wie plannen heeft om de kozijnen te vervangen of een nieuwe woning te bouwen, staan deskundige adviseurs van Schipper Kozijnen klaar om te helpen een juiste keuze te maken voor de woning. Daarbij kunnen klanten tot 31 maart 2017 profiteren van de introductie-actie en krijgen ze de mat-satijnen afwerking op hun kunststof kozijnen geheel gratis. Kijk voor meer informatie op schipperkozijnen.nl of bezoek de showroom van Schipper Kozijnen aan de Ceintuurbaan in Zwolle.

Schipper Kozijnen

Ceintuurbaan 24
8024 AA Zwolle

(038) 465 56 22

www.schipperkozijnen.nl