Bezoekers HAIR krijgen korting op een knipbeurt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De spetterende hippie-musical HAIR speelt vanaf 28 februari in Theater de Spiegel. Maar liefst zes dagen achter elkaar zingt de cast uit volle borst ‘Let the sunshine in!’, één van de bekendste nummers van deze alom bekende, vrolijke musical.

“Deze legendarische voorstelling heeft nog niets aan energie en zeggingskracht verloren. De nieuwe HAIR is rauw en direct, maar ook ontroerend en liefdevol”, zeggen recensenten. “Een bom energie met de onsterfelijke songs ‘Let The Sunshine In‘, ‘Aquarius‘ en ‘I Got Life‘.”
Twaalf kappers in Zwolle promoten, samen met Zwolse theaters, de musical HAIR. In de periode van 1 februari tot en met 15 maart ontvangen klanten 5 euro korting als zij kunnen laten zien dat zij een kaart gekocht hebben voor deze musical. Dit kan via de mobiele telefoon of het e-ticket te tonen. Alle twaalf kappers zijn erg enthousiast over deze actie ‘Als je HAIR maar goed zit’. De onderstaande kappers doen mee met de actie.

Cosmo Hairstyling, Oude Vismarkt 26, Zwolle
Hans Kalf Intercoiffure – Brederostraat 2/ De Dobbe 1 / Van der Capellenstraat 148, Zwolle
Hair Today, Luttekestraat 62, Zwolle
Kinki Kapper, Vispoortenplas 11, Zwolle
Hair Unlimited, Posthoornsbredehoek 10, Zwolle
ARTistic Hair, Forelkolk 132, Zwolle
Haarbyhnnk, Posthoornsbredehoek 3, Zwolle
Lou Hairfashion, Gasthuisplein 27, Zwolle
Headline Haar en Visagie, Assendorperstraat 174, Zwolle
Salon Cutz & Colorz, Punterweg 3E, Zwolle

Musical HAIR
HAIR gaat over een vriendengroep, tegen de dreigende achtergrond van een oorlog. De jonge hippie George Berger, zijn activistische vriendin Sheila en hun vriendengroep zijn onafscheidelijk. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes. Maar een smerige oorlog hijgt ze in de nek. Hun boodschap aan de wereld is liefde en verdraagzaamheid. Ieder mens moet zichzelf kunnen zijn. Iedereen verdient een plekje op deze aarde. HAIR is een hoopvol tegenwicht in onze huidige wereld vol conflict, grofheid en cynisme.

Cast
“De topcast speelt met hart en ziel en heel veel lef. William Spaaij (van onder andere De Tweeling en Ramses) zet een sublieme George Berger neer. Anouk Maas (van onder andere Disney‘s Beauty and the Beast en Flashdance) is de idealistische Sheila. Daarnaast zijn er glansrollen voor Tommie Christiaan, Raffaëla Paton, Jeffrey Italiaander, Lisanne Schut en Juneoer Mers. Samen schitteren zij op toneel en maken van deze hippie klassieker een prachtige, swingende musical. Een avond om niet snel te vergeten”, aldus Zwolse Theaters.

Hair speelt van 28 februari tot en met 5 maart in theater De Spiegel. Zin in een energieke avond vol mooie songs? Ga dan naar www.zwolsetheaters.nl om te reserveren en ontvang 5 euro korting op een knipbeurt.