Afbeelding

AV PEC 1910 houdt clinic halve marathon en clinic 4 Engelse Mijlen

Partnerbijdrages

Atletiekvereniging PEC 1910 begint op 12 maart met de clinic Halve marathon en de clinic 4 Engelse Mijlen, ideaal als voorbereiding op de halve marathon of 4 Engelse Mijlen van Zwolle op 10 juni.

Beide clinics beginnen op 12 maart met een informatiebijeenkomst en een indelingsloop, aanvang 09.00uur in de kantine van het clubhuis van av PEC 1910 aan de Urksteeg. Wie belangstelling heeft voor de clinic halve marathon, loopt bij de eerste bijeenkomst 10 kilometer. Deelnemers aan de clinic moeten deze aaneengesloten te kunnen volbrengen. De indelingsloop dient om een goed beeld van het prestatieniveau van de lopers te krijgen en het tempo van de trainingen daarop af te stemmen. De trainingen voor de halve marathon zijn in groepsverband op woensdagavond om 19.00 uur vanaf de atletiekbaan aan de Urksteeg en op zondag starten de groepen vanaf verschillende mooie locaties in de regio Zwolle om 09.30 uur. Er worden naar verwachting acht loopgroepen op verschillende niveaus gevormd.

De trainingen voor de clinic 4 Engelse Mijlen zijn op woensdagavond en zaterdagochtend vanaf de atletiekbaan aan de Urksteeg. Onder begeleiding van een trainer worden de deelnemers getraind om de 4 Mijl gezond en verantwoord uit te lopen. “Meld je aan en ondervindt dat hardlopen leuk is”, adviseert de atletiekvereniging.

Kijk voor meer informatie op http://clinics.avpec1910.nl. Inschrijven kan per direct via www.inschrijven.nl.