Afbeelding

Valentijnsdag - je kunt alleen rouwen als je hebt liefgehad

Partnerbijdrages

Vorige week dinsdag was het Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar. Dé dag om die ander te laten weten hoe waardevol een vriendschap of liefde is, wat je voor haar of hem voelt.

Emoties en gevoelens worden nu eens niet onder stoelen of banken gestoken. Hoe blij kun je zijn als je op deze dag van liefde verrast wordt met een vriendelijk gebaar. Hoe anders ervaren wij die dag als we afscheid hebben moeten nemen van een geliefde. Hoe vaak zegt men niet: ‘de tijd heelt alle wonden’? Maar het is niet de tijd die wonden heelt. Het zijn de acties die je zelf onderneemt. Iedereen volgt daarin zijn eigen pad. Heeft u een schilderij gemaakt of een gedicht of verhaal geschreven, dan nodig ik u van harte uit om dit te sturen naar: info@stapvoorstapuitvaartbegeleiding.nl, of per post: Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding, Buitenkant 32, 8011 VJ Zwolle. Met uw toestemming zal ik de volgende keer het mooiste schilderij, gedicht of verhaal in weekblad de Swollenaer publiceren. Dat kan anoniem of met uw naam of verhaal erbij.

Schilderij: als het einde komt…

Dit schilderij heb ik gemaakt na het overlijden van mijn vader, Jan Bouwmeester. Hij overleed in 2002 op 82-jarige leeftijd. Mijn vader ging, als het even kon, mee naar de paardrijlessen en concoursen van onze dochter Anique. Het maken van dit schilderij heeft mij enorm geholpen bij mijn rouwverwerking.

Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding

Wilma Bouwmeester

06-182 83 761

www.stapvoorstapuitvaartbegeleiding.nl