Afbeelding

Eenschoten met pensioen, Haarman nieuwe Financieel Directeur Wecovi

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Peter Haarman volgt Gert Eenschoten op als Financieel & Operationeel Directeur. Peter is sinds 1 januari 2017 in dienst bij Wecovi om de taken van de met pensioen gaande Gert Eenschoten goed over te kunnen nemen. Gert draagt op 28 februari 2017 het stokje definitief over.
45 dienstjaren Eind februari zal Gert Eenschoten terugtreden uit de directie. Gert is sinds 1972 werkzaam bij Wecovi en heeft bijgedragen aan de succesvolle opbouw van het familiebedrijf. In zijn 45 dienstjaren heeft Gert vele hoogtepunten en veranderingen meegemaakt en begeleid: verhuizingen, de oprichting van Wecovi GmbH, Wecovi Ltd en Wecovi Industrial, nieuw- en verbouw, de overname van een textielgroothandel en de opzet en uitbreiding van de productieafdeling.
“Ik kijk terug op een zeer mooie en warme periode bij Wecovi en laat het bedrijf met pijn in mijn hart achter. Afgelopen jaar was financieel gezien het beste jaar uit de geschiedenis van Wecovi, mooier kan ik mijn loopbaan niet afsluiten” aldus een trotse maar ook enigszins geëmotioneerde Gert.
Hans Paul Visscher, Algemeen Directeur en eigenaar: “Gert heeft Wecovi zien uitgroeien tot een internationaal en sterk groeiend bedrijf. Mede dankzij zijn waardevolle financiële bijdrage hebben we belangrijke stappen kunnen zetten om onze internationale handelspositie sterk te maken en te houden. Wij bedanken Gert voor zijn bijdrage, toewijding en inzet en wensen hem een mooi pensioen.”
Herverdeling op directieniveau Door het vertrek van Gert en de komst van Peter is er een aantal disciplines op directieniveau opnieuw bekeken. De algemene leiding ligt als voorheen bij Hans Paul Visscher. Diverse operationele zaken die Hans Paul tot voor kort uitvoerde, worden overgenomen door Derik en Peter. Derik Landman, Sales & Marketing Directeur, stuurt door de verschuiving nu tevens de afdeling Inkoop aan waarmee zijn functiebenaming Commercieel Directeur wordt. Peter is, naast afdeling Financiën, HR en ICT, nu ook eindverantwoordelijkheid voor de afdelingen Logistiek en Productie.
Het vernieuwde directieteam en de medewerkers van Wecovi zijn mede met de ervaringen die Peter inbrengt klaar om het succes van Wecovi verder uit te bouwen.
Over Wecovi Wecovi is een innovatief familiebedrijf, opgericht in 1971. Met het hoofdkantoor in Zwolle en vestigingen in Engeland en Duitsland, beschikt het bedrijf over ruim 45 jaar nationale én internationale ervaring. Wecovi weet de markt keer op keer te verrassen met de beste schoonmaakmaterialen, gastensets en inventarisproducten.
Meer informatie over Wecovi op www.wecovi.com

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37