Afbeelding

Bijeenkomst Open Coffee Zwolle op 8 maart: verdienen is leuk

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Op woensdag 8 maart komt de Open Coffee Zwolle bijeen in De Vier Jaargetijden aan de Melkmarkt 8 in Zwolle. Onder leiding van de organisatoren van de Open Coffee kunnen ondernemers zich laten verrassen door de verschillende verdienmodellen die er bestaan. Wellicht kunnen ze die beter en bewuster inzetten om meer te gaan verdienen.

Veel ondernemers denken niet bewust na over het verdienmodel dat ze toepassen. Vaak vraagt een zzp’er een bepaald bedrag per uur dat hij werkt. Maar dat kan ook anders. Er blijken tientallen manieren te bestaan om als ondernemer geld te verdienen. Tijdens een tafelgesprek in kleine groepjes kunnen ondernemers samen onderzoeken hoe ze meer geld kunnen verdienen door deze modellen met elkaar te combineren.

Netwerken
De bijeenkomst van de Open Coffee begint om 9.00 uur. Na het georganiseerde gedeelte over verdienmodellen is er van 10.00 tot 11.30 uur tijd om met andere ondernemers te netwerken. De organisatie vraagt deelnemers een bijdrage van 4 euro voor koffie en thee.

Open Coffee Zwolle
Het Open Coffee netwerk in Zwolle is een van de grootste in Nederland. Elke tweede woensdag in de maand komen 50 tot 100 ondernemers bij elkaar om kennis te delen en te netwerken. De bijeenkomsten wisselen maandelijks van locatie.

Lid worden van de Open Coffee is gratis en kan via: www.opencoffeezwolle.nl. Ook niet-leden kunnen de bijeenkomsten te bezoeken.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 6 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 23 uur geleden