Afbeelding

Wildkamp is tien jaar gevestigd in Zwolle

Partnerbijdrages

Het Wildkamp filiaal in Zwolle viert vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni het tienjarig jubileum. Op deze dagen zijn klanten van harte welkom om dit tweede lustrum aan de Voltastraat 15 op bedrijventerrein de Marslanden te vieren.

“Wildkamp Zwolle biedt met deskundig advies op het gebied van techniek al tien jaar lang de juiste oplossingen aan professionals”, zegt filiaalmanager Reynier van Dooremolen. Wildkamp is een technische groothandel met meer dan 100.000 technische artikelen uit voorraad leverbaar. Het is een familiebedrijf dat al 45 jaar de techniek in dienst van mensen stelt. Inmiddels heeft Wildkamp meer dan 45 filialen in heel Nederland. Mede dankzij vakkundig advies en een breed assortiment werkt Wildkamp samen met particulieren en ondernemers uit verschillende sectoren.

“Zowel op het gebied van producten als op het gebied van klantrelaties hecht Wildkamp veel waarde aan het toekomstperspectief”, benadrukt Van Dooremolen. “Wildkamp investeert veel in duurzame producten die bijdragen aan een betere toekomst, zoals LED-verlichting en regenwaterinfiltratie. Omdat de klant bij Wildkamp centraal staat, wordt er ook veel geïnvesteerd in een duurzame en sterke relatie met de klant.”

Tijdens deze feestelijke dagen profiteren bezoekers van 10 procent extra kassakorting. Tevens zijn er speciale jubileumacties en staat er een hapje en drankje klaar bij Wildkamp.

Wildkamp Zwolle

Voltastraat 15

8013 PM Zwolle

(038) 460 54 88

www.wildkamp.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 23 uur geleden