Zaterdag 7 oktober open dag bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op zaterdag 7 oktober tijdens de week van de huidtheapie verzorgd Laserkliniek Zwolle haar jaarlijkse open dag.

Optimale huidzorg aan de Wilhelminasingel is mogelijk bij Laserkliniek Zwolle. Tijdens de open dag in de Landelijke week van de Huidtherapie staan de Zwolse huidtherapeuten klaar voor iedereen met hulpvragen over huid- en lasertherapie.

‘Iedere huid omhult een uniek mens’

Dat luidt het thema van de Landelijke week van de Huidtherapie. Dit sluit mooi aan bij de visie van Laserkliniek Zwolle, waar we de hulpvraag in iedere specifieke situatie centraal stellen. De landelijke week is bedoeld om mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden van huidtherapie. Tijdens de open dag kan men terecht voor informatie over de behandelmogelijkheden met bijvoorbeeld laser. Na succesvolle voorgaande edities zijn er ook dit jaar weer laser demonstraties. NIEUW dit jaar: een gratis huidanalyse met geavanceerde apparatuur met daarbij huidverzorgingsadvies.

Team van huidtherapeuten

Tijdens de open dag staat er een team van huidtherapeuten klaar om advies te geven over de huid. Bij Laserkliniek Zwolle kan iedereen met huid- nagel- en overbeharingsproblemen terecht. De kliniek is gespecialiseerd in o.a. acne, laserontharing, couperose, beenvaatjes, pigment, rosacea, peelingen, huidverbetering en schimmelnagels.

Wees welkom op de open dag op zaterdag 7 oktober van 10:00 uur tot 15:00 uur aan de Wilhelminasingel 9 in Zwolle.

De kliniek is op loopafstand van het station en het centrum. Mocht u met de auto naar de kliniek komen kunt u het beste aan de Burg. van Roijensingel parkeren. Het is dan nog een klein stukje lopen richting ter Pelkwijkpark. Voor elke bezoeker een leuke goodie bag!

Graag tot dan! Hartelijke groet, het team van Laserkliniek Zwolle

www.laserkliniekzwolle.nl/open-dag