Afbeelding

Turbo Center Zwolle laat auto weer presteren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een turbo laat een motor beter presteren met een gunstig verbruik. Geen wonder dus dat heel veel moderne auto’s er een hebben. Dan is het fijn om te weten dat – mocht de turbo een keer stuk gaan of minder worden – er in Zwolle een bedrijf zit dat is gespecialiseerd in turbo’s en je met de snelheid die je verwacht bij het woord turbo weer op weg helpt.


Dat bedrijf heet Turbo Center Zwolle. Eigenaar Kaan Demircan is monteur en weet alles van auto’s en dus ook de turbo. “Wij doen zowel het reviseren van een turbo als de inbouw van nieuwe. Op een revisie geven we een jaar garantie.” Het maakt daarbij niet uit of je een jonge auto rijdt, een al wat ouder exemplaar, een benzineversie of een diesel. Turbo Center Zwolle is thuis in alle merken en heeft de modernste apparatuur in huis voor het stellen van een turbodiagnose. Demircan: “Wij zoeken allereerst voor de klant uit of de turbo wel het werkelijke probleem is voor het verlies van vermogen en overmatige rook. Het gebeurt best vaak dat het defect in een slang zit en niet in de turbo. Op die manier besparen we de klant veel geld.” Turbo Center Zwolle werkt
sowieso met erg scherpe tarieven. Veel autobedrijven in Zwolle en omstreken besteden het reviseren van een turbo dan ook graag uit aan Turbo Center Zwolle. Veel particulieren weten echter nog niet dat aan de Ampèrestraat 1a op de Marslanden de enige specialist in deze omgeving is te vinden. Eentje die ook het roetfilter van dieselauto’s reinigt en daarbij garantie geeft op 10.000 kilometer.


Turbo Center Zwolle
Ampèrestraat 1a 8013 PT Zwolle
Tel. (038) 458 04 12 of 06-313 16 525
www.turbocenterzwolle.nl