Rechtsgevoel nu ook in Ommen!

Partnerbijdrages

Begin 2005 startte Mieke Bosma in Zwolle haar eigen juridisch adviesbureau Rechtsgevoel onder het motto ‘Want niet voor alle zaken heb je een advocaat nodig!’ Na een juridische HBO-opleiding is ze 10 jaar werkzaam geweest als rechtshulpverlener bij een grote, landelijk bekende vakbond. Ze leerde daar de kneepjes van het vak. Het persoonlijk behartigen van de belangen van werknemers, werkgevers en mensen met een uitkering of voorziening ligt haar na aan het hart.

In de dagelijkse praktijk van Rechtsgevoel staat een snelle en praktische afhandeling van juridische kwesties voorop. Zaken komen niet op een grote stapel terecht. Mieke Bosma staat u persoonlijk te woord en u kunt vertrouwen op een deskundig advies. In goed overleg bekijkt ze welke oplossing passend zou kunnen zijn in uw concrete situatie. Zo is iedere zaak maatwerk!

Problemen rond werk en uitkering worden soms te snel de juridische molen ingetrokken, waarbij weinig ruimte en aandacht wordt geboden voor de menselijke kant van een zaak. Er kan recht worden gedaan, maar dat wil niet zeggen dat die uitkomst een goed Rechtsgevoel geeft. Wanneer het gesprek tussen beide partijen wordt aangegaan, kan tot oplossingen worden gekomen zonder lange juridische procedures. Met lagere kosten tot gevolg!

Meer weten? Kijk op: www.rechtsgevoel.nl